You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

BARS picături antiparazitare pentru pisici (1 fiolă)

30.00L

    Bars - picături împotriva puricilor și căpușelor la pisici.


  • Marcă: АВЗ
  • Codul produsului: 001204
  • Disponibilitate: In stoc

Beneficii:

       Un inovator, cel mai puțin toxic pentru animale și în același timp extrem de eficient împotriva puricilor și căpușelor.

       Capacitatea de a selecta și cumpăra cantitatea necesară de medicament, în funcție de greutatea animalului.

       Cele trei componente ale medicamentului au un efect sinergic, care, având în vedere concentrația lor scăzută, dă cel mai mare rezultat.

Compoziție și proprietăți farmacologice:

Picăturile BARS® împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici conțin fipronil - 10 mg / ml, diflubenzuron - 1 mg / ml și dicarboximidă (MGK-264) - 1 mg / ml ca ingrediente active, precum și substanțe auxiliare.

BARS® picături împotriva puricilor și căpușelor pentru câini, deoarece ingredientele active conțin fipronil - 50 mg / ml, diflubenzuron - 1 mg / ml și dicarboximidă (MGK-264) - 5 mg / ml și excipienți

Mecanismul de acțiune al medicamentului, fipronilul, este blocarea receptorilor dependenți de GABA ai ectoparaziților, afectarea transmiterii impulsurilor nervoase, ceea ce duce la paralizia și moartea ectoparaziților. Diflubenzuronul, inhibând sinteza chitinei în paraziți, perturbă procesul de mutare, ovipoziție și eclozare a larvelor din ouă, ceea ce duce la încetarea reaprovizionării populației. Dicarboximida este sinergică și este utilizată împreună cu insecticide pentru a le crește potența. Dicarboximida oprește detoxifierea microsomală a insecticidului, crescând toxicitatea acestuia pentru parazit.

După aplicarea cutanată a medicamentului, substanțele active incluse în compoziția sa, fără a fi absorbite în circulația sistemică, sunt distribuite uniform pe suprafața corpului, se acumulează în glandele sebacee, protejând animalul de ectoparaziți pentru o lungă perioadă de timp.

Picăturile insectoacaricide „Barele” în funcție de gradul de impact asupra organismului sunt substanțe moderat periculoase, în dozele recomandate nu au efecte resorptive-toxice, iritante și sensibilizante locale; Iritant pentru ochi. Medicamentul este bine tolerat de câini și pisici de diferite rase și vârste, dar este toxic pentru iepuri, precum și pentru pești și alte organisme acvatice.

Indicații de utilizare:

Prescris câinilor și pisicilor de la vârsta de 8 săptămâni pentru tratamentul și prevenirea entomozelor (păduchi, purici, păduchi), râie sarcoptică, notoedroză, otodectoză, cheiletieloză, căpușe ixodide.

Contraindicații:

Hipersensibilitate individuală a animalului la componentele medicamentului. Pacienții cu boli infecțioase, animalele slăbite și care se recuperează, femelele însărcinate și care alăptează, precum și puii și pisoii sub 8 săptămâni, câinii cu o greutate mai mică de 2 kg nu sunt supuși tratamentului. Picăturile BARS® împotriva puricilor și căpușelor nu trebuie aplicate auricular atunci când membrana timpanică este perforată.

Doze și ordinea de administrare:

Se aplică animalelor o dată prin picurare pe pielea uscată intactă în mai multe puncte din zona spatelui dintre omoplați sau în zona gâtului la baza craniului (în locuri inaccesibile pentru lins de către animale).

Tipul și greutatea animalului

Volumul medicamentului într-o pipetă, ml

Doza de medicament, ml per animal

Numărul de pipete necesare procesării, bucăți


volumul corespunzător

volum de 1,4 ml

Pisici

până la 1 kg

1,0

0,3 (10 picături)

1

de la 1 la 3 kg

1,0

0,6 (20 picături)

1

de la 3 kg și mai mult

1,0

1,0

1

Efectul protector al medicamentului durează 1-2 luni. Prelucrarea repetată a animalelor se efectuează conform indicațiilor, dar nu mai des de o dată pe lună.

În tratamentul otodectozei, auriculele și canalul auditiv sunt curățate preliminar de ceară, exsudat și cruste, apoi 4-6 picături de medicament sunt instilate în fiecare ureche. Pentru o distribuție uniformă a medicamentului, auriculul este pliat pe lungime, iar baza sa este ușor masată. Restul medicamentului într-o pipetă se aplică pe pielea animalului între omoplați. Într-un caz avansat de otodectoză complicată de otita medie, se prescriu medicamente antibacteriene și antiinflamatoare, iar aplicarea auriculară a picăturilor BARS® împotriva puricilor și căpușelor se repetă după 7-10 zile.

Medicamentul trebuie injectat în ambele urechi, chiar dacă o singură ureche este afectată de otodectoză.

Pentru a preveni stropirea medicamentului (dacă animalul scutură din cap), capul animalului trebuie fixat timp de câteva minute.

Pentru a preveni re-infestarea cu purici, animalele sunt înlocuite cu așternuturi sau tratate cu ele și podelele spațiilor cu orice agent insecticid în conformitate cu instrucțiunile de utilizare a acestuia.

Instrucțiuni:

Nu trebuie să spălați și să scăldați animalul în termen de 3 zile înainte și după tratament, precum și să aplicați medicamentul pe pielea umedă sau deteriorată.

Efecte secundare:

De regulă, nu se observă efecte secundare și complicații atunci când se utilizează medicamentul în conformitate cu instrucțiunile.

În cazul unei sensibilități individuale crescute la componentele active ale medicamentului sau a unei supradoze, acesta trebuie spălat cu apă și detergent și antihistaminice și agenți simptomatici trebuie prescriși animalului.

Depozitare:

Păstrați medicamentul în ambalajul închis al producătorului, protejat de lumină și umiditate, separat de alimente și furaje, la o temperatură de la 0 °C la 30 °C.

Picăturile insectoacaricide „Bars” nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate a medicamentului, sub rezerva condițiilor de depozitare, este de 2 ani de la data producerii.

Aruncați produsul expirat neutilizat cu deșeurile menajere.

Formulare de lansare:

Pipete cu picurător din polimer, ambalate în 1-4 bucăți în cutii de carton cu instrucțiuni de utilizare.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine