You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

ASD Fracția 2 Biofabrica din Armavir 100 ml

140.00L

    ASD Fracția 2 - antiseptic stimulant Dorogov.


  • Codul produsului: 003500
  • Disponibilitate: Nu este in stock

Informații generale:

1. Preparare ASD f.2 - stimulant antiseptic Dorogov.

2. Preparatul ASD f.2 conține compuși cu o grupare sulfhidril activă, derivați de amine alifatice, acizi carboxilici, hidrocarburi alifatice și ciclice, derivați de amine și apă.

3. Preparatul ASD f.2 este un lichid de la culoare galben la maro-roșcat, cu miros specific. Se amestecă bine cu apă. Este permis sedimentul negru fin.

4. Preparatul ASD f.2 este ambalat în 10, 20, 50, 100, 200 cm3 în sticle de sticlă cu o capacitate de 10, 20, 50, 100, 200 cm3, sigilate cu dopuri de cauciuc, laminate în capace de aluminiu, ambalate (volum mic în ambalaje individuale de carton cu un atașament de instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului; un volum mare într-un container de grup cu un atașament de cel puțin 3 copii ale instrucțiunilor de utilizare a medicamentului).

Fiecare sticlă trebuie să aibă o etichetă cu desemnarea producătorului, marca sa comercială, numele medicamentului, cantitatea în cm3, lotul și numărul de control, data fabricației (lună, an), termenul de valabilitate, condițiile de depozitare, desemnarea specificațiilor tehnice actuale.

Medicamentul este transportat prin toate tipurile de transport în conformitate cu OST 08064-19-07.

Medicamentul este potrivit pentru utilizare în ambalajul original în termen de 4 ani de la data fabricației, dacă este depozitat într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de 10 ° C până la 30 ° C.

Proprietăți biologice:

5. Prepararea ASD f.2 este un produs de distilare uscată a țesuturilor de origine animală. Medicamentul ASD f. 2, administrat pe cale orală, are un efect activator asupra sistemului nervos central și al sistemului nervos autonom, stimulează activitatea motorie a tractului gastrointestinal, secreția glandelor digestive, crește activitatea enzimelor digestive și tisulare, îmbunătățește penetrarea Na + și K +, prin membranele celulare, favorizează normalizarea procesele de digestie, asimilarea nutrienților și creșterea rezistenței naturale a organismului.

6. Atunci când este aplicat extern, medicamentul stimulează activitatea sistemului reticuloendotolial, normalizează trofismul și accelerează regenerarea țesuturilor deteriorate, are un efect antiseptic și antiinflamator pronunțat.

Procedura de aplicare:

7. Medicamentul ASD f.2 este prescris pentru animalele agricole (inclusiv păsările de curte) și câinii, cu scop terapeutic și profilactic în bolile tractului gastro-intestinal, ale sistemului respirator, ale sistemului genito-urinar, ale leziunilor cutanate, ale tulburărilor metabolice, pentru a stimula activitatea sistemul nervos vegetativ, creșterea rezistenței naturale la animale slăbită și recuperată din bolile infecțioase și invazive, precum și pentru a stimula creșterea și dezvoltarea purceilor, găinilor și creșterea producției de ouă de găini.

În interiorul medicamentului ASD f.2 este prescris cu apă potabilă înainte de hrănire sau amestecat cu furaje compuse dimineața.

În exterior, preparatul ASD f.2 este utilizat sub formă de soluții 2-20% preparate în soluție salină sterilă sau apă fiartă.

Când se prepară o soluție terapeutică, preparatul original al ASD f.2 este luat ca 100%.

8. Medicamentul nu trebuie utilizat în flacoane fără etichetă, cu impurități, cu termen de valabilitate expirat și trebuie aruncat, precum și resturile unui medicament neutilizat în termen de 14 zile de la deschiderea sticlei.

Pentru dispepsie, gastroenterocolită, gastroenterită, precum și afecțiuni distrofice cauzate de tulburări digestive și tulburări metabolice, medicamentul se administrează pe cale orală o dată pe zi în doze unice, în cure de 5 zile, tratate la intervale de 2-3 zile până la recuperare.

La bovine timpanice, cu flatulență intestinală la cai, medicamentul este băut sau injectat în rumen printr-un tub o dată sau de două ori pe zi într-o singură doză.

În cazul pneumoniei catarale a purceilor, împreună cu tratamentul etiotrop, medicamentul este prescris o dată pe zi cu apă potabilă cu 30-40 minute înainte de hrănire sau dimineața hrănirea cu hrană compusă în cursuri de 5 zile cu un interval de 3 zile până la recuperare.

În caz de vaginită și reținerea placentei la vaci (după îndepărtarea acesteia), se folosește o soluție de 3-5% din medicament, încălzită la 37-40 C, cu care vaginul se spală o dată pe zi timp de 4-5 zile, consumând 2 dm3 de soluție pentru fiecare tratament. Dacă colul uterin este deschis, atunci 200-300 cm3 din soluție este injectat în uter.

În endometrita acută și cronică, miometrita și piometra la vaci, dacă colul uterin este deschis, o soluție de 15% din medicament este injectată în cavitatea uterină, încălzită la 37-40 C într-o cantitate de 200-300 cm3 și îndepărtată imediat folosind un cateter de curent invers. lichide, o dată pe zi până la recuperare.

Împreună cu tratamentul etiotrop pentru trichomoniasis, vacile sunt injectate în vagin cu o soluție de 20% din medicament, cheltuind 200-300 cm3 de soluție pentru fiecare procedură folosind o seringă Janet.

Când se tratează taurii cu o formă acută de tricomoniasă, sacul prepuțial este spălat cu o soluție de 2-3% din medicament folosind cana lui Esmarch și cheltuind până la 1 dm3 din medicament pentru fiecare procedură. După aceea, deschiderea exterioară a sacului preputial este prinsă manual de 3-5 minute și se efectuează un masaj ușor. Procedura se repetă o dată pe zi timp de 5-7 zile.

Pentru a stimula sistemul nervos central și autonom, a crește rezistența la animalele care au avut boli infecțioase și invazive, a accelera vindecarea pielii, cu necrobacterioză, eczeme, dermatite, ulcere trofice, medicamentul este utilizat cu apă potabilă sau amestecat cu furaje o dată pe zi, în cursuri de 5 zile cu un interval de 3 zile până la recuperare.

Pentru a stimula creșterea și dezvoltarea vițeilor, purceilor și găinilor, medicamentul este utilizat prin hrănirea în grup cu o rată de 0,1 cm3 ASD f.2 la 1 kg de greutate corporală în fiecare zi, timp de 1-2 luni.

Plăgile infectate, vindecătoare lent, sunt spălate cu o soluție de 15-20% din medicament, se aplică bandaje îmbibate în această soluție. În prezența fistulelor, cavitățile abcesului deschis, flegmonul, drenajul de tifon din această soluție este introdus în cavitatea lor. Tratamentul se efectuează o dată pe zi până la formarea unui arbore de granulare.

La spălarea cailor și prezența abceselor în spațiul submandibular și pe alte părți ale corpului, după toaleta preliminară, cavitățile sunt spălate cu o soluție de 15-20% din medicament și, dacă este necesar, tampoanele îmbibate în medicament sunt injectate o dată pe zi până când rana este curățată de puroi și apare granulația.

9. Când utilizați medicamentul ASD f.2 în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, efectele secundare și complicațiile sunt absente.

10. În perioada de aplicare a medicamentului ASD f.2, tratamentul etiotrop al animalelor nu este anulat.

11. Nu există contraindicații pentru utilizarea ASD f.2.

12. Produsele pentru sacrificare, laptele animalelor de lapte, ouăle de pasăre după utilizarea medicamentului sunt utilizate fără restricții.

Măsuri personale de prevenire:

13. Când utilizați medicamentul ASD f.2, este necesar să utilizați echipament de protecție individuală, respectați regulile de igienă personală.

14. Dacă medicamentul intră pe membranele mucoase, clătiți pielea cu multă apă.

15. Medicamentul trebuie păstrat la îndemâna copiilor.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine