You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

NexGard 136 mg pentru câini 25-50 kg (1 comprimat)

395.00L

    NexGard - pastilă masticabilă împotriva la purici și căpușe pentru câini 25-50 kg.


  • Codul produsului: 004903
  • Disponibilitate: In stoc

Informații generale despre medicament:

Denumirea comercială a medicamentului: NEXGARD.

Forma de dozare: tablete pentru administrare orală (masticabile).

NEXGARD este disponibil în patru doze: tablete cu o greutate de 0,5 g; 1,25 g; 3,0 g; și 6,0 g, conținând 2,27% afoxolaner ca ingredient activ (respectiv 11,3 mg; 28,3 mg; 68 mg și 136 mg per tabletă), precum și excipienți.

Proprietăți farmacologice:

NEXGARD se referă la medicamentele insectoacaricide de acțiune sistemică. Inclus în medicamentul afoxolaner este un insectoacaricid din grupa isoxazolină. Mecanismul de acțiune al afoxolanerului este blocarea receptorilor dependenți de GABA ai artropodelor, hiperexcitația neuronilor, întreruperea transmiterii impulsurilor nervoase, ceea ce duce la paralizia și moartea paraziților.

NEXGARD este activ împotriva puricilor: Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis, precum și căpușe ixodide: Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Ixodes scapularis, Ixodes ricinus clusters

După administrarea orală a medicamentului, afoxolanerul este ușor absorbit în tractul gastro-intestinal și ajunge la circulația sistemică, concentrația plasmatică maximă se observă la 2-4 ore după administrare. Afoxolanerul este metabolizat lent și excretat din organism, în principal în bilă și ușor în urină. Timpul de înjumătățire plasmatică al afoxolanerului este de 14 zile.

Efectul medicamentului asupra puricilor începe la 30 de minute după administrare; o singură utilizare a medicamentului asigură distrugerea puricilor și căpușelor pe animal în decurs de 6 și respectiv 48 de ore; previne reinfestarea timp de 4 săptămâni. Moartea puricilor are loc înainte de depunerea ouălor, ceea ce împiedică contaminarea ouălor și larvelor spațiilor.

Utilizarea Nexgard:

NEXGARD este prescris pentru câini pentru tratamentul și prevenirea infestării cu căpușe (Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Ixodes ricinus, Ixodes scapularis, Rhipicephalus sanguineus, Amblyomma americanum și Haemaphysalis longicornis) și puricilor (Ctenocelisphalides phalides and Ctenocephalhalphalides Medicamentul poate fi utilizat ca unul dintre mijloacele în tratamentul dermatitei alergice de purici la câini.

Nu utilizați medicamentul la animale bolnave, slăbite, pui cu vârsta sub 8 săptămâni și / sau cu o greutate mai mică de 2 kg, precum și la animale din alte specii.

Doza Nexgard:

Greutatea câinelui, kg      Greutatea tabletei, g

Doza de ingredient activ (mg / comprimat)

Câini de la 2 la 4 kg                      0,5    11,3

Câini de la 4,1 la 10 kg               1,25    28,3

Câini de la 10,1 la 25 kg              3,0     68,0

Câini de la 25,1 la 50 kg              6,0    136,0

Când se utilizează medicamentul la câini cu o greutate mai mare de 50 kg, trebuie utilizată o combinație de tablete, la o rată de 2,5 mg de afoxolaner la 1 kg de greutate corporală. Nu este permisă ruperea comprimatelor.

NEXGARD are o aromă și un gust atractive și este de obicei consumat ușor de câini; în caz contrar, medicamentul este alimentat într-un amestec cu furaje.

Tratamente repetate în sezonul cu cea mai mare activitate a ectoparaziților se efectuează lunar.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine