You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Purina Pro Plan Original Kitten, cu pui pentru motănei, 1,5 kg

265.00L 210.00L
    Pro Plan Original Kitten - hrană uscată completă pentru motănei, cu pui...

  • Marcă: Pro Plan
  • Codul produsului: 004125
  • Disponibilitate: In stoc

PRO PLAN Original Kitten cu Pui 
Hrană uscată completă, științific formulată pentru puii de pisică. Produsul conține toți nutrienții de care puiul tău de pisică are nevoie pentru a crește sănătos. Produsul se adresează tuturor puilor de pisică, cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 luni. 
Formula a fost special concepută pentru a oferi suportul nutrițional de care puiul tău de pisică are nevoie în primul an din viață. Produsul are un conținut bogat în proteine susținând o creștere sănătoasă și se bazează pe formula OPTISTART®, un mix de ingrediente ce conține colostru - un nutrient special ce se regăsește în primul lapte matern, care susține un sistem imunitar puternic fiind bogat în anticorpi.
Listă Ingrediente
Compoziție:
Pui (20%), proteină deshidratată de pasăre, orez, gluten din făină de grâu, grăsime animală, porumb, gluten din făînă de porumb, concentrat proteic de mazăre, amidon din porumb, ou deshidratat, Substanțe minerale, digest, drojdii, ulei de pește, colostru (0,1%). 
Tabel nutrițional
Aditivi nutriționali:
IU/kg: Vitamina A: 36 000; Vitamina D3: 1 200; Vit E: 670; 
mg/kg: Vit C: 140; Sulfat de fier monohidrat: (F: 87); Iodat de calciu anhidru: (I: 2,2); Sulfat de cupru pentahidrat: (Cu: 13); Sulfat de mangan monohidrat: (Mn: 41); Sulfat de zinc monohidrat: (Zn: 130); Selenit de sodiu: (Se: 0,12).
Antioxidanți. 
Constituenți analitici:
Proteine: 40%,
Conținut de grăsimi: 20%,
Cenușă brută: 7,5%,
Fibre brute: 1,0%,
DHA: 0,05%.
Beneficii:
• Conține OPTISTART® pentru o imunitate întărită
• Contribuie la menținerea sănătății oaselor și la creșterea mușchilor
• Conține DHA ce susține vederea sănătoasă și dezvoltarea creierului
• Potrivit puilor de pisică sterilizați
• Pui - ingredientul numărul 1 din compoziție
Ghid de hrănire:
PRO PLAN JUNIOR trebuie introdus de la vârsta de 3 sau 4 săptămâni. Produsul trebuie amestecat cu apă pentru a face hrănirea mai uşoară. Crește cantitatea atunci când puiul începe să mănânce mai mult şi redu cantitatea de apă adăugată în momentul în care puiul poate să mănânce singur. Servește 2-3 mese pe zi sau oferă produsul la discreţie.
Pentru perioada gestaţiei oferă-i pisicii pentru hrănire o cantitate minimă de 90 g/zi, pentru perioada de alăptare oferă-i o cantitate minimă de 180 g/zi sau oferă produsul la discreţie. Consultă medicul veterinar pentru mai multe informaţii sau accesează www.purina.ro. Cantităţile de hrană recomandate pentru menţinerea unei mase corporale adecvate variază în funcţie de vârstă, activitate, mediu și dacă pisica este sau nu castrată. Dacă pisica este castrată, ajustează cantitatea oferită pentru a păstra greutatea optimă.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine