You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Gourmet Gold, cu pui și ficat în sos pentru pisici, 85 g

16.00L 12.00L

    Gourmet Gold - hrană umedă completă pentru pisici, cu pui și ficat în sos.


  • Marcă: Gourmet
  • Codul produsului: 004010
  • Disponibilitate: In stoc

Pisica ta este un adevărat cunoscător culinar care iubește varietatea de mâncăruri și căutați întotdeauna noi combinații și rețete care să surprindă și să-i satisfacă gustul rafinat. De aceea, GOURMET® Gold a creat Delicious Meats, o linie delicioasă realizată cu ingrediente de înaltă calitate, cu o textură de chifteluță pe care pisica ta o va iubi. „Chifteluțele fine” GOURMET® Gold, cu carne de găină și ficat, sunt bucăți de carne de găină feliate delicat, cu adaos de ficat, condimentate cu un sos delicios. „Chifteluțele fine” sunt o rețetă pentru ca pisica ta să se bucure de fiecare bucățică. Toate rețetele GOURMET® Gold nu conțin arome artificiale adăugate.

Compoziţie:

carne și organe de origine animală (din care carne de pui 4%, ficat 4%), extract de proteine ​​vegetale, legume, pește și produse din pește, zahăr, minerale, vitamine.

Substanțe adăugate:

vitamina A: 880 UI / kg; vitamina D3: 135 UI / kg; fier: 10,1 mg / kg; iod: 0,25 mg / kg; cupru 0,88 mg / kg; mangan 2,0 mg / kg; zinc: 18 mg / kg.

Indicatori garantați:

umiditate: 74,0%; proteine: 17,0%; grăsime: 4,0%; cenușă brută: 2,0%; fibre brute: 1,1%.

Valoare energetică:

100 kcal / 100 g.

Recomandări de hrănire:

Pentru o pisică de 4 kg, hrăniți 2-3 cutii zilnic în cel puțin 2 mese separate. Rata zilnică este calculată pentru pisicile moderate la temperaturi ambientale normale. ADR poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii și trebuie ajustat pentru a menține o cifră slabă. Animalul trebuie să aibă în permanență apă potabilă proaspătă și curată.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine