You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Purina Friskies, cu gust de somon în sos, 85 g

9.00L 7.25L

    Friskies - hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu gust de somon în sos.


  • Marcă: Friskies
  • Codul produsului: 004333
  • Disponibilitate: In stoc

Conserve complete de hrană pentru pisici adulte cu somon (bucăți în sos).

Mese delicioase și hrănitoare preparate cu ingrediente de calitate selectate. Pisica ta este unică. Îți face casa unică și îți umple viața de bucurie. FRISKIES® îi oferă mâncarea de care are nevoie, astfel încât să poată continua să te uimească și să te încânte în fiecare zi.

Cumpărând produse FRISKIES® primiți:

- Un sortiment de produse delicioase;

- nutriție 100% completă și echilibrată, care include ingrediente de calitate pentru a menține o viață sănătoasă, fericită și activă a animalului dvs. de companie;

- Dezvoltat de experți Purina cu peste 85 de ani de experiență în nutriția animalelor de companie.

Compoziţie:

 carne și subproduse de origine animală, cereale, pește și produse din pește (din care somon 4%), vitamine și minerale, zahăr.

Substanțe adăugate:

vitamina A: 541 UI / kg; vitamina D3: 83 UI / kg; fier: 19,0 mg / kg; iod: 0,24 mg / kg; cupru: 2,14 mg / kg; mangan 3,7 mg / kg; zinc: 31 mg / kg.

Indicatori garantați (%):

umiditate: 84; proteine ​​6,0; grăsime: 2,3; cenușă brută: 1,6; acid linoleic (acid gras omega-6): 0,3 fibre brute: 0,1.

Valoare energetică:

62 kcal / 100 g.

Recomandări de hrănire (număr de pungi cu alimente pe zi):

Pentru o pisică adultă cu greutate medie (4 kg), se recomandă administrarea a 4 plicuri de alimente pe zi, în două mese. Cota medie zilnică este calculată pentru pisicile moderate la temperaturi ambientale normale. Această rată poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii și trebuie ajustată pentru a menține o cifră subțire. Hrana trebuie să fie la temperatura camerei. Animalul trebuie să aibă în permanență apă potabilă proaspătă și curată.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare:

data expirării, numărul lotului de producție, numărul de înregistrare al fabricii și data producției: consultați partea din spate sau partea de jos a pachetului. Păstrați alimentele acoperite într-un loc răcoros și uscat.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine