You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Felix Fantastic Junior, cu pui în jeleu pentru motănei, 85 g

12.00L 9.00L

    Felix Fantastic Junior - hrană umedă completă pentru motănei până la 12 luni, cu pui în jeleu.


  • Marcă: Felix
  • Codul produsului: 004202
  • Disponibilitate: In stoc

Felix Fantastic pentru pisici, pui în jeleu 
Compoziţie:
carne și subproduse de origine animală (din care pui 4%), extracte din proteine ​​vegetale, pește și produse din pește, vitamine și minerale, produse vegetale, zahăr.
Substanțe adăugate:
vitamina A: 1320 UI / kg; vitamina D3: 185 UI / kg; vitamina E: 200 UI / kg; sulfat feros: 49,1 mg / kg; iodat de calciu: 0,73 mg / kg; sulfat de cupru 4,7 mg / kg; sulfat de mangan 6,8 mg / kg; sulfat de zinc: 87 mg / kg. Aditiv tehnologic: gumă de cassia: 2900 mg / kg.
Indicatori garantați:
umiditate: 75%; proteine: 15,4%; grăsime: 3,6%; cenușă brută: 2,5%; fibre brute: 1,0%.
Valoare energetică: 93 kcal / 100 g.
Recomandări de hrănire:
Felix pentru pisoi este un aliment complet care nu necesită introducerea suplimentară de alimente în dietă. Este suficient să deschideți punga și să goliți conținutul. Respectați recomandările de hrănire (vezi graficul de pe ambalaj). Fiecare pisoi este unic, astfel încât cantitatea de hrană și timpul de hrănire trebuie să fie adaptate la nivelul de activitate și condiția fizică. Serviți mâncarea la temperatura camerei. Pisica trebuie să fie disponibilă în permanență apă proaspătă și curată. Pisicuța trebuie hrănită în același loc în același timp. Pisicuța nu trebuie deranjată în timp ce mănâncă. Felix pentru pisici este potrivit și pentru pisicile însărcinate și care alăptează, deoarece au nevoie de multă energie pentru a avea grijă de pisicile lor. După 12 luni pisoiul tău a devenit adult și acum îl poți încânta cu o gamă delicioasă de mâncare Felix pentru pisici adulte.
Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare:
data expirării, data producției, numărul lotului de producție, numărul de înregistrare al fabricii - consultați pachetul. Păstrați alimentele într-un loc răcoros și uscat.
Beneficii:
- are un aspect și o aromă apetisantă
- datorită tehnologiei de grătar, oferă bucăți fragede în jeleu
- este un furaj complet realizat din ingrediente de înaltă calitate cu gustul cărnii, peștelui și păsărilor.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine