You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Cat Chow Urinary Tract Health, cu pui pentru pisici, 15 kg

1,350.00L 1,125.00L

    Cat Chow Urinary Tract Health - hrană uscată completă pentru pisici, susține sănătatea tractului urinar, cu pui.


  • Marcă: Cat Chow
  • Codul produsului: 004417
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere:

CAT CHOW Tractul urinar Sănătatea cu un conținut ridicat de păsări de curte este formulată pentru prevenirea urolitiazei la pisicile adulte și pisicile care necesită o dietă specială. Seria specială Kea Urinari a fost dezvoltată pentru o nutriție bună.

 - O compoziție special selectată îmbunătățește bunăstarea animalului de companie, controlează urinarea, promovează refacerea rapidă a funcțiilor corpului și va fi mai ușor să facă față bolii.

 - După două-trei săptămâni, veți observa o îmbunătățire a stării animalului de companie.

 - Ambalajul mare face posibilă economisirea banilor, un dispozitiv special de fixare va menține alimentele proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

Beneficii:

 - Complexul Naturium din PURINA® Cat Chow® este o combinație specială de fibre naturale. Conține o sursă naturală de prebiotice care s-a dovedit că îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și sprijină sănătatea sistemului digestiv al pisicii.

 - Din 1926, experții PURINA® își aplică cunoștințele și experiența pentru a crea nutriție nutritivă pentru a vă menține animalele sănătoase.

 - Cu vitamina E pentru a susține apărarea naturală a pisicii și vitamine B pentru a ajuta pisica să utilizeze energia în mod optim.

 - PURINA® Cat Chow® este formulat cu atenție: nu se adaugă arome, culori sau conservanți artificiali.

 „Mâncarea noastră conține o mulțime de carne de pui și surse de proteine ​​care au fost atent selectate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor.

 - Pregătit cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie) pentru o aromă specială pe care pisicile o aleg instinctiv.

 - Special formulat cu fibre alimentare care este de două ori mai eficient în îndepărtarea părului din stomacul pisicii. Potrivit în special pentru pisicile care locuiesc în apartamente.

Compoziţie:

Cereale (42% cereale integrale *), carne și produse prelucrate din carne (20%), produse vegetale (2,7% pulpă de sfeclă uscată; 0,07% pătrunjel uscat, echivalent cu 0,4% patrunjel *), uleiuri și grăsimi (inclusiv ulei de pește 0,7%), extracte de proteine ​​vegetale, legume * (rădăcină uscată de cicoare; morcovi uscați; spanac uscat), conservanți, minerale, drojdie *, vitamine, antioxidanți.

* Ingrediente naturale.

** corespunde 40% din carne recuperată și proteine ​​animale, minim 14% din păsări de curte.

Directivitate:

Hrana completa pentru pisici adulte pentru a preveni riscul de urolitiaza

Valoarea nutritivă:

Proteine                  34%

Grăsime                  12%

Minerale                   7%

Fibre alimentare  2,2%

Compoziția vitaminelor:

Calciu                          1,2%

Fosfor                          1,2%

Potasiu                        0,7%

Magneziu                    0,1%

Metionină                   0,7%

Sulfat de cupru 23 mg / kg

Recomandări:

Cantitatea recomandată de furaje trebuie ajustată în funcție de condițiile meteorologice, nivelul de activitate și starea fizică a animalului. Animalul trebuie să aibă acces constant la apă potabilă proaspătă și curată. Hrăniți doar la temperatura camerei. Furajele trebuie păstrate într-un loc răcoros și uscat, în ambalajul producătorului.

Greutatea pisicii (kg)     Valoarea zilnică (g)

             2-4 kg                                35-70

             4-6 kg                                70-105

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine