You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Cat Chow Sensitive, cu pui și somon pentru pisici, 1 kg (la cântar)

90.00L 75.00L

    Cat Chow Sensitive - hrană uscată completă pentru pisici, cu digestie sensibilă, cu pui și somon.


  • Marcă: Cat Chow
  • Codul produsului: 004411
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere:

Compoziția hipoalergenică a CAT CHOW Sensitive cu păsări de curte și somon, digestia sensibilă permite pisicii să se simtă normală, nu provoacă durere în abdomen. Orezul acoperă pereții intestinali, somonul oferă organismului multe vitamine necesare dezvoltării și menținerii sănătății unei pisici adulte. Mâncarea vă va menține animalul de companie sănătos, energic și fericit. Potrivit pentru diferite rase de pisici. Chiar și animalelor foarte pretențioase ar trebui să le placă mâncarea, sunt luate în considerare preferințele iubitorilor atât de carne, cât și de pește.

Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow, un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie).

Este bogat în păsări de curte și include Naturium, un amestec special de fibre naturale, precum și o sursă naturală de prebiotice care sprijină digestia sănătoasă la pisica ta. Acest lucru îi permite să mănânce mai sănătos.

Pe baza expertizei noastre din 1926, am dezvoltat Purina Cat Chow, un aliment complet, echilibrat, care are tot ce aveți nevoie pentru a vă menține pisica sănătoasă și minunată în mod natural.

Compoziţie:

Cereale (cereale integrale *), carne și produse din carne procesate (20%, echivalent cu 40% carne rehidratată și produse din carne procesate, cel puțin 14% carne de pasăre), extracte de proteine ​​vegetale, grăsimi vegetale și animale, pește și produse de procesare a peștelui (2 %, echivalent cu 4% pește rehidratat și produse prelucrate din pește; cel puțin 4% somon), produse vegetale (2,7% pulpă de sfeclă uscată; 0,07% pătrunjel uscat, echivalent cu 0,4% pătrunjel *), legume * (rădăcină uscată de cicoare; morcovi uscați; spanac uscat), minerale, conservanți, drojdie *, vitamine, antioxidanți. * Ingrediente naturale.

Oligoelemente:

UI / kg: vitamina A: 14.000; vitamina D3: 1150; vitamina E: 100; mg / kg: vitamine B: 125; fier: 50; iod: 1,7; cupru: 10; mangan: 5,7; zinc: 70; seleniu: 0,12

Indicatori garantați:

Proteine: 32,0% Grăsimi: 11,0% Acizi grași Omega-3: 0,2% Acizi grași Omega-6: 1,8% Cenușă brută: 7,5% Fibre brute: 2,5%

Recomandări de dietă:

Valorile se bazează pe pisici moderat active la temperaturi ambientale normale. Nevoile individuale pot varia și hrănirea trebuie ajustată pentru a menține pisica la o greutate optimă. Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna apă potabilă curată și proaspătă. Transferați pisica la Purina® CAT CHOW® treptat timp de 7 zile.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine