You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Cat Chow Adult 1+, cu vită și vânătă în jeleu pentru pisici, 85 g

14.00L 11.50L

    Cat Chow Adult 1+ - hrană umedă completă pentru pisici, cu vită și vânătă în jeleu.


  • Marcă: Cat Chow
  • Codul produsului: 004402
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere:

Cat Chow Adult 1+ - Formulat cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale, carnea de vită și vinetele sunt special selectate pentru surse de calitate de proteine ​​pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor. Preparat ușor cu ingrediente naturale (vinete și drojdie) pentru a crea o aromă pe care pisicile o aleg instinctiv. Cu vitamina E pentru a susține apărarea naturală a corpului pisicii, cu vitamina A pentru a menține vederea pisicii și cu vitamina D3 pentru a susține schimbul de calciu și fosfor în organism. NU se adaugă culori, arome artificiale sau conservanți. Cu carne de vită și vinete în jeleu.

Beneficii:

Cu ingrediente naturale.

Nu conține culori artificiale, arome sau conservanți.

Purina este expert în nutriția animalelor de companie din 1926.

Compoziţie:

Carne și produse din carne prelucrate (din care carne de vită * min 4%), extract de proteine ​​vegetale, pește și produse de prelucrare a peștelui *, minerale, aminoacizi, agenți de îngroșare, legume * (inclusiv 0,8% vinete uscate, echivalent cu 7% vinete), zahăr, drojdie *, vitamine. * Ingrediente naturale

Valoarea nutritivă:

Umiditate: 82%; proteine: 11,5%; grăsime: 2,5%; cenușă brută: 2,5%; fibre brute: 0,1%

Aditivi:

Vitamina A: 580; vitamina D3: 89; vitamina E: 13

Recomandări:

Pentru o pisică adultă cu greutate medie (4 kg), sunt necesare 3-4 plicuri pe zi, împărțite în cel puțin două hrăniri. Nevoile individuale ale unei pisici pot varia și cantitatea zilnică de hrană trebuie ajustată pentru a se potrivi cu nevoia de a menține greutatea optimă a pisicii. Se servește la temperatura camerei. Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna apă potabilă curată și proaspătă.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine