You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Cat Chow 3-in-1, cu pui și curcan pentru pisici, 15 kg

1,350.00L 1,125.00L

    Cat Chow 3-in-1 - hrană uscată completă pentru pisici, Urinary/Hairball/Oral, cu pui și curcan.


  • Marcă: Cat Chow
  • Codul produsului: 004401
  • Disponibilitate: In stoc

Descriere:

Cat Chow 3-in-1 Urinary / Hairball / Oral este o hrană pentru pisici 3-în-1. Pisica ta este o creatură unică. Pentru a o menține fericită, Purina a creat Cat Chow, un aliment cu proteine ​​de calitate și ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie) Este bogat în păsări de curte și include Naturium, un amestec special de fibre naturale și o sursă naturală de prebiotice care susține digestia sănătoasă la pisica ta. Acest lucru îi permite să mănânce mai bine. Pe baza expertizei noastre din 1926, am dezvoltat Purina Cat Chow, un aliment complet, echilibrat, care are tot ce aveți nevoie pentru a vă menține pisica sănătoasă și minunată în mod natural.

Beneficii:

 - Din 1926, experții Purina și-au folosit cunoștințele și experiența pentru a crea alimente sănătoase pentru animale de companie.

 - Rețeta bogată în carne de pasăre și somon are surse de proteine ​​selectate special pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor.

 - Purina Cat Chow este pregătit cu grijă cu ingrediente naturale (pătrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare și drojdie) pentru a crea o aromă pe care pisicile o aleg instinctiv.

 - Complexul Naturium din Purina Cat Chow este un amestec special de fibre naturale care include o sursă naturală de prebiotice care s-a dovedit că îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și susține sănătatea digestivă a unei pisici. Acest lucru îi permite să mănânce mai sănătos.

 - Cu vitamina E pentru a susține apărarea naturală a pisicii și vitamine B pentru o utilizare optimă a energiei. Rețeta noastră de înaltă calitate pentru păsări și curcan are surse de proteine ​​selectate special pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor. NU se adaugă culori, arome artificiale sau conservanți. Bogat în păsări de curte, cu curcan. Formula cu acțiune triplă ajută la protejarea dinților împotriva plăcii și tartrului, conține minerale pentru sănătatea urinară și surse de fibre pentru a controla formarea mingii de păr în tractul gastro-intestinal.

Compoziţie:

Cereale (cereale integrale *), carne și produse din carne (20%, echivalent cu 40% din carne rehidratată și produse din carne procesate, cel puțin 14% din păsări de curte și 4% din curcan), produse vegetale (5,4% din pulpă de sfeclă uscată ; 0,07% patrunjel uscat, echivalent cu 0,4% patrunjel *), grăsimi vegetale și animale, extracte de proteine ​​vegetale, legume * (rădăcină uscată de cicoare; morcovi uscați; spanac uscat), conservanți, minerale, drojdie *, vitamine , antioxidanți. * Ingrediente naturale

Valoarea nutritivă:

Proteine: 32,0% Grăsimi: 11,0% Cenușă brută: 7,5% Fibre brute: 5,5%

Aditivi:

Vitamina A: 14.000 vitamina D3: 1150; vitamina E: 100; mg / kg: vitamine B: 125; fier: 50; iod: 1,7; cupru: 10; mangan: 5,7; zinc: 70; seleniu: 0,12

Recomandări:

Valorile se bazează pe pisici moderat active la temperaturi ambientale normale. Nevoile individuale pot varia și hrănirea trebuie ajustată pentru a menține pisica la o greutate optimă. Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna apă potabilă curată și proaspătă. Transferați pisica la Purina CAT CHOW treptat timp de 7 zile.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine