You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Whiskas 1+ vită și miel în jeleu 75 g

10.00L

    Whiskas 1+ - hrană umedă echilibrată pentru pisici adulte, vită și miel în jeleu.


  • Marcă: Whiskas
  • Codul produsului: 000105
  • Disponibilitate: Nu este in stock

Jeleu Whiskas® cu carne de vită și miel.

Aceasta este o dietă echilibrată pregătită exact așa cum iubește pisica ta. Bucățile delicate cu carne de vită și miel în jeleu aromat vor oferi dragului tău o adevărată plăcere. Dieta Whiskas® conține tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura că mâncarea pisicii dvs. nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă. Dietele Whiskas® pentru pisici adulte sunt:

Echilibru optim de nutrienți pentru o viață împlinită.

Tot ce aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea animalului de companie: Omega-6, calciu, fosfor și taurină, vitamina E, zinc

Recomandări de hrănire:

Marca Whiskas® recomandă combinarea diferitelor formate de hrană în dieta pisicii tale. Dimineața și seara, animalul dvs. ar trebui să primească o dietă umedă, iar în timpul zilei - una uscată. Acest lucru va permite combinarea avantajelor fiecăruia dintre formate, deoarece dieta ei nu ar trebui să fie doar gustoasă, ci și atent echilibrată. Trebuie amintit că nu se recomandă amestecarea rațiilor uscate și umede în același castron. În plus, animalul dvs. de companie ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă potabilă curată.

Dietele Whiskas® conțin toate vitaminele și mineralele esențiale, proteinele, grăsimile și carbohidrații pentru a susține sănătatea pisicii tale, de la mustăți la coadă.

Compoziţie:

Carne și măruntaie (inclusiv carne de vită și miel cel puțin 4%), cereale, taurină, vitamine, minerale.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine