You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Purina Gourmet Gold pate cu ficat 85 g

14.00L

    Gourmet Gold - hrană umedă completă pentru pisici adulte, pate cu ficat.


  • Marcă: Gourmet
  • Codul produsului: 7613036297943
  • Disponibilitate: In stoc

Pisica ta apreciază varietatea felurilor de mâncare și ești mereu în căutarea unor rețete care să-i satisfacă gustul rafinat. De aceea, GOURMET® Gold a creat Pate - o rețetă care poate încânta chiar și un adevărat gourman. Pateul delicat cu ficat este pregătit cu grijă, astfel încât animalul dvs. de companie să aibă o adevărată plăcere. GOURMET® Gold pate - plăcere întruchipată în tandrețe! Toate rețetele GOURMET® Gold nu conțin arome artificiale adăugate.

Compoziţie:

carne și organe de origine animală (ficat 4%), produse vegetale, vitamine și minerale, zahăr, colorant (E171), conservant (E250).

Substanțe adăugate:

vitamina A: 1440 UI / kg; vitamina D3: 220 UI / kg; fier: 10,0 mg / kg; iod: 0,2 mg / kg; cupru: 0,9 mg / kg; mangan 1,9 mg / kg; zinc: 10,0 mg / kg.

Indicatori garantați:

umiditate: 77,0%; proteine ​​brute: 11,0%; grăsime brută 7,0%; cenușă: 3,0%; fibre brute: 0,1%.

Valoare energetică:

105 kcal / 100 g.

Recomandări de hrănire:

Pentru o pisică de 4 kg, hrăniți 2-3 cutii zilnic în cel puțin 2 mese separate. Rata zilnică este calculată pentru pisicile moderate la temperaturi ambientale normale. ADR poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii și trebuie ajustat pentru a menține o cifră slabă. Animalul trebuie să aibă în permanență apă potabilă proaspătă și curată.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare:

A se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschiderea ambalajului, păstrați produsul la frigider pentru maximum 24 de ore. Cel mai bun înainte, data fabricației, numărul de înregistrare al fabricii și numărul lotului: consultați partea de jos a cutiei.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine