You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Română Română

ZOOFARM

Purina Gourmet Gold găină și morcov în sos, 85 g

14.00L

    Gourmet Gold - hrană umedă completă pentru pisici adulte, găină și morcov în sos.


  • Marcă: Gourmet
  • Codul produsului: 7613035465664
  • Disponibilitate: In stoc

Pisica ta este un adevărat cunoscător culinar care iubește varietatea de mâncăruri și căutați întotdeauna noi combinații și rețete care să surprindă și să-i satisfacă gustul rafinat. De aceea, GOURMET® Gold a creat Delicious Meats, o linie delicioasă realizată cu ingrediente de înaltă calitate, cu o textură de chifteluță pe care pisica ta o va iubi. „Chifteluțele fine” GOURMET® Gold, cu carne de găină și morcovi, sunt bucăți de carne de vită feliate delicat, cu adaos de morcovi, condimentate cu un sos delicios. „Chifteluțele fine” sunt o rețetă pentru ca pisica ta să se bucure de fiecare bucățică. Toate rețetele GOURMET® Gold nu conțin arome artificiale adăugate.

Compoziţie:

carne și organe de origine animală (din care carne de găină 4%), extract de proteine ​​vegetale, legume (7% morcovi, din morcovi uscați), pește și produse din pește, zahăr, minerale, vitamine.

Substanțe adăugate:

vitamina A: 880 UI / kg; vitamina D3: 135 UI / kg; fier: 10,1 mg / kg; iod: 0,25 mg / kg; cupru 0,88 mg / kg; mangan 2,0 mg / kg; zinc: 18 mg / kg.

Indicatori garantați:

umiditate: 74,0%; proteine: 17,0%; grăsime: 4,0%; cenușă brută: 2,0%; fibre brute: 1,1%.

Valoare energetică:

100 kcal / 100 g.

Recomandări de hrănire:

Pentru o pisică de 4 kg, hrăniți 2-3 cutii zilnic în cel puțin 2 mese separate. Rata zilnică este calculată pentru pisicile moderate la temperaturi ambientale normale. ADR poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii și trebuie ajustat pentru a menține o cifră slabă. Animalul trebuie să aibă în permanență apă potabilă proaspătă și curată.

Perioada de valabilitate și condițiile de depozitare:

A se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschiderea ambalajului, păstrați produsul la frigider pentru maximum 24 de ore. Cel mai bun înainte, data fabricației, numărul de înregistrare al fabricii și numărul lotului: consultați partea de jos a cutiei.

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu este tradus!
    Rău           Bine